Fiets mee met ‘Dwars door Almere – Rondje Weerwater’ op zaterdag 17 juni a.s.

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere?
Heb je zin om een frisse neus te halen?
En heb je altijd al een leuke fietsroute willen rijden?

Fiets dan mee tijdens het gratis fiets event ‘Dwars door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere. Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart krijg je een medaille.

Zaterdag 17 juni a.s. is de eerste editie van Dwars door Almere met als thema ‘Rondje Weerwater’. Je komt onder andere langs de Bierfabriek, de Drijfveer, een pop-up store, KAF Almere en het kunstwerk ‘Voortvarend’. Op de route zijn verassingslocaties waar je bijvoorbeeld op de foto kunt gaan of een giveaway krijgt. Tevens wordt je geïnformeerd over activiteiten en programmering rondom het Weerwater, want het Weerwater is een onmisbaar onderdeel van de stad!

Hoe fiets je mee tijdens Dwars door Almere – Rondje Weerwater op zaterdag 17 juni a.s.?
Meld je vooraf aan door middel van een privébericht te sturen via de Facebookpagina DwarsDoorAlmere of stuur een e-mail naar info@startculture.com. Je ontvangt dan van Stichting Art Culture meer informatie. Let op: De eerste 200 aanmeldingen hebben recht op de stempelkaart, wees er dus snel bij!

Wil je op 17 juni op de bonnefooi van start gaan?
Start dan bij Drijfveer (Sturmeyweg 15) of bij De nieuwe bibliotheek Almere (Stadhuisplein 101). Daar ontvang je dan meer informatie.

Wil je meer fietsen?
Er komt ook een Dwars door Almere in Poort (1 juli), in Haven (15 juli) en Buiten (29 juli).
Meer info hierover lees je https://www.facebook.com/dwarsdooralmere/