Een gezonde start met Erik Fakkeldij, Rabobank en Stichting Art Culture

Kunstenaar Erik Fakkeldij heeft in samenwerking met Stichting Art Culture een fruitschaal voor Rabobank Almere ontworpen en vervaardigd. De fruitschaal bestaat uit meerdere tandwielen in verschillende groottes staat daarmee symbool voor verbinding. De schaal is een onderdeel van het “goede start pakket” van de Rabobank en verwijst  naar initiatieven die in 2015 bij Rabobank Almere op het programma staan. Deze initiatieven staan in het teken om persoonlijk fitter en zakelijk nog duurzamer en succesvoller te worden.

Stichting Art Culture bundelt de krachten van creatief en ondernemend talent uit Almere. De Stichting realiseert kunstzinnige en creatieve evenementen, projecten en activiteiten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het kunstwerk ‘In Verbinding’, de pop-up store ‘Sjopping Mol’, het Groentesoep Festival en de Creative Market.

Kunstenaar Erik Fakkeldij heeft de schaal ontworpen en vervaardigd. Erik is beeldend kunstenaar en werkt met uiteenlopende materialen zoals glas, hout, staal, steen en fietsonderdelen. Het is Erik Fakkeldij op het lijf geschreven om basismateriaal als een tandwiel te gebruiken voor deze schaal.

De schaal is voor Rabobank Almere in een oplage van 100 stuks vervaardigd en zal ook verkocht worden tijdens de vervolgeditie van de pop-up store Sjopping Mol van Stichting Art Culture.

Voor meer informatie surft u naar www.rabobank.nl/almere en www.fakkeldij.nl