Route 46

groentesoep festival

Poort sociaal - Tomatensoep festival

kris kras door almere

DOELSTELLINGEN​

Doelstellingen

Stichting Art Culture heeft als doelstelling om de krachten van creatief en ondernemend talent uit Almere te bundelen tot het ontplooien en ontwikkelen van evenementen en activiteiten. Stichting Art Culture zet de stad Almere op de kaart als een creatieve en ondernemende stad om zodoende het imago daarvan te verbeteren.

  • Stichting Art Culture streeft ernaar om voorrang te geven aan kunst- en cultuuruitingen die vernieuwend zijn. Bijvoorbeeld omdat ze zijn ontstaan uit een bijzonder samenwerkingsproject, omdat ze nog relatief onbekend zijn, of omdat ze speciaal voor een evenement ontworpen, gecomponeerd of vervaardigd zijn. Het publiek wordt zodoende een zo gevarieerd mogelijk aanbod gegeven van kunst en cultuur.
  • Tijdens de activiteiten en evenementen van Stichting Art Culture kunnen bewoners uit Almere en de betreffende participanten elkaar beter leren kennen. Hieruit volgt als nevendoelstelling het realiseren van nieuwe creatieve en ondernemende activiteiten.
  • Door middel van de activiteiten en  evenementen van Stichting Art Culture draagt de stichting bij aan meer sociale cohesie en reuring in de stad.
STICHTING ART CULTURE
Stichting Art Culture organiseert festivals en events. Je hoeft niet verder te zoeken dan je neus lang is, want er is ALMEER dan je denkt.