Route 46

groentesoep festival

Poort sociaal - Tomatensoep festival

kris kras door almere

Nieuws

Presentatie nieuw bestuur

Stichting Art Culture gaat op zaterdag 5 februari de Floriade Expo 2022 klok een dag verzetten. Tijdens het verzetten van de klok wordt het nieuwe bestuur van Stichting Art Culture gepresenteerd. Mark Wiechmann (Kunstambassadeurs), Marieke Breed (StrandLAB) en Soufiane El Kaddouri (Synermarketing) zijn de nieuwe bestuursleden. Zij volgen Bastiaan Gietema, Sam Treemuangpak en Muriël van der Wal op. Mark is de voorzitter, Marieke regelt als penningmeester de geldzaken en Soufiane is als secretaris de spil in het web. Muriël gaat uitvoering geven aan alle projecten, festivals en events.

2022-03-14

Floriade Expo 2022 klok

Op zaterdag 5 oktober gaat Stichting Art Culture de klok van de Floriade Expo 2022 een dag dichterbij de Floriade Expo zetten, namelijk naar 68. Kom vooral niet kijken en geniet van de installatie van het nieuwe bestuur via de livestream. Mogelijk gemaakt door Synermarketing.

2022-03-05

Kris Kras door Almere

Stichting Art Culture is gevraagd om voor de gemeente Almere een offerte uit te brengen voor het organiseren en coördineren van Kris Kras Almere. In het jaar 2022 voor maar liefst 6 edities, Almere Buiten, Almere Stad – west, Almere Stad – oost, Almere Poort, Almere Haven en Almere Hout. Wat een feestmensen. In de zomer van 2022 lekker fietsen door je eigen stad en op ontdekkingstocht langs de meest bijzondere adresjes van Almere .

2022-02-01

Poort - Sociaal Tomatensoep Festival

Als we de berichten mogen geloven, dan is corona een soort van op zijn retour. In dat geval zal op zaterdag 25 juni Poort Sociaal – Tomatensoep wel doorgang vinden. Er is al twee jaar een hele organisatie voor het festival op poten gezet, maar net steeds op de valreep werd het event geannuleerd ivm de coronomaatregelen. Dus fingers crossed op naar een mooi festival voor en door mensen (met een beperking).  

 

2022-01-09

Stichting art culture
Stichting Art Culture organiseert festivals en events. Je hoeft niet verder te zoeken dan je neus lang is, want er is ALMEER dan je denkt.