Uitvoerend Team

Bastiaan Gietema

Cultureel Projectleider

Schattepatatjes serveren met een roze kwak mayonaise, kerstcadeaus uitdelen aan buurtbewoners bij – 5 °C in badjas met korte broek, porseleinen poesjes verven tijdens de Nachtmispoes, door de wijk rijden met loeiende sirenes om een evenement te promoten en op torenhoge hakken om winkelend publiek te vermaken. Tja … Met Stichting Art Culture maak je wat mee! Een glimlach van een kind, een omhelzing van de moeder, fronsende blikken van de vader & een filosoof die zich afvraagt of dit nu wel ‘Kunst’ & ‘Cultuur’ is. Stichting Art Culture is ook … Handtekeningen verzamelen voor het behoud van broedplaatsen in Almere, inwoners informeren over duurzame initiatieven, creatieve ondernemers mogelijkheden bieden om zich zichtbaar te maken in Almere en mensen met elkaar in connectie brengen waar zodoende nieuwe samenwerkingsvormen uit voortvloeien. Stichting Art Culture is het startpunt voor Kunst & Cultuur; zichtbaar maar soms ook voor de Almeerders minder zichtbaar maar wel met een doel voor ogen … Brainstormen voor het bidboek van de Floriade, advies geven aan de winkeliersvereniging, ondernemers voordragen aan een projectontwikkelaar om advies te geven over hun woon- en werkwensen en medewerkers van het ministerie inspireren met een presentatie over zelforganisatie. Mijn naam is Bastiaan Gietema. Ik ben cultureel ondernemer te Almere. Ik verbind creatieve ondernemers en ontwikkel diverse projecten en evenementen om creatief ondernemerschap zichtbaar te maken. Count me in for inspiration & innovation.

Sam Treemuangpak

Conceptbewaker

Wie is dat toch; die jongeman die altijd bij alle evenementen aanwezig is van Stichting Art Culture? Soms maakt hij foto’s, soms maakt hij hapjes en soms is hij meer op de achtergrond. Het is de stille kracht achter Stichting Art Culture. Aangenaam ik ben Sam Treemuangpak. Ik ben de pitbull achter de schermen en bewaak de concepten. Ik doe namelijk de vormgeving van alle communicatie uitingen van Stichting Art Culture. Wie is dat toch; die jongeman die altijd bij alle evenementen aanwezig is van Stichting Art Culture? Soms maakt hij foto’s, soms maakt hij hapjes en soms is hij meer op de achtergrond. Het is de stille kracht achter Stichting Art Culture. Aangenaam ik ben Sam Treemuangpak. Ik ben de pitbull achter de schermen en bewaak de concepten. Ik doe namelijk de vormgeving van alle communicatie uitingen van Stichting Art Culture. Als kind ging ik een dagje mee met mijn vader naar Almere die daar baggerwerkzaamheden deed. De stad en het groene karakter fascineerde mij want ik zag links van mij de stad en rechts een hertje lopen. Na de kunstacademie nam ik een enkele reis naar Almere. Dit wordt mijn nieuwe stad. Omdat ik meer dynamiek en gekkigheid wil in mijn vrije tijd, heb ik me aangesloten bij Stichting Art Culture. Trots voel ik me op de veelzijdigheid die Almere te bieden heeft. Almere … ik hou van je!

Muriël van der Wal

Cultureel Projectmanager

Kunst en Cultuur….. maffe, reguliere of underground; ik wil t! IN ALMERE. En als je dan na al die jaren nog steeds de bruggen overgaat naar Amsterdam, Utrecht of Rotterdam om dat te vinden wat je zoekt….. Klagen helpt niet, eraan werken wel. Vandaar dat ik mij vanuit mijn oorspronkelijke rol als Tante Samantha heb aangesloten bij Stichting Art Culture. Zo langzamerhand boeken wij resultaten. Almeerders die ons herkennen als de smaakmakers van Almere; bedrijven en gemeentelijke instellingen die ons boeken en wij zijn een graag geziene gast bij brainstormsessies etc. Het begint te borrelen en te bruisen. Creativiteit alom. En wat is er niet leuker dan wonen en werken in je eigen stad. Echt een bijdrage leveren aan de leefomgeving van je medestadbewoners. Heerlijk. Almere heeft het….. kunst en cultuur met Stichting Art Culture

Copyright © 2020 Rufina
Interior Architecture Elementor Template Kit.